Grundläggande Grundläggande om hur man kör en restaurang
Vill du driva en egen restaurang? Du kanske frågar dig några frågor som "Hur kan jag starta en restaurang?", "Vad ska jag tjäna" eller "Hur mycket pengar behöver jag?" Och "Hur börjar jag?" Tja, du kan svara på dessa grundläggande frågor genom att veta vilka frågor som behöver åtgärdas och hur man hittar svar.
Ett av de vanligaste dilemma är hur mycket en restaurang stockholm kostar. Det beror på vilken typ av restaurang du ska börja. Vill du köra en restaurangkedja? Kanske vill du starta en restaurang från början eller köpa ett befintligt café. De flesta vill öppna en restaurang från början så att de kan implementera sitt eget koncept i den. Förbered något som en $ 250.000 eller lite mer om du måste köpa all utrustning. Skapa en budget för möbler, utrustning, leveranser, försäkring och marknadsföring.
Få en advokat i början av din planeringsfas. Juridisk rådgivning kan skydda dig från rättegångar och andra juridiska problem i framtiden. En advokat kan också hjälpa dig när det gäller den rättsliga strukturen för din restaurang. Om du planerar att driva en restaurang själv, är en enskild ägare idealisk. Om du har partners kan din advokat utarbeta papper för ett partnerskap eller ett företag. Många säger att en LLC eller en begränsad ansvarsstruktur är ett bättre val för småföretag som restauranger.
Att hantera resultatet ordentligt är en viktig faktor för att driva en restaurang effektivt. Du måste kontrollera det kassaflöde som går in och ut. Håll reda på din budget. Se till att pengarna går till områden som kommer att gynna verksamheten som reklam. Många restauranger misslyckas på grund av bristen på kunskap om hur man hanterar pengar.
Var medveten om hot som kan skada din restaurangverksamhet. Att vara medveten om hot betyder inte att du är paranoid, det betyder bara att du gör ett försök att undvika katastrofer som kan leda till förlust av pengar. Det är bra att vara optimistisk men det är också klokt att vara medveten om negativa influenser som kan påverka din restaurangverksamhet. Det är ett bra sätt att undvika dyra misstag.
Comments
Post a Comment