Hur man hanterar en restaurang
Följande tips om hur man hanterar en Restaurang båt bör fungera som en vägkarta varje dag du öppnar din restaurang.
Om du kör en restaurang kan du ge ett vittnesbörd om det stora tidstrycket i en multitasking-miljö och i år 2010 i den nuvarande ekonomiska miljön kan ett misstag skada att döda din verksamhet.
Varför det inte är en så enkel uppgift att hantera en restaurang
Till skillnad från revisorer, advokater, ingenjörer som inte kan fatta snabba beslut baserat på lite information, är restauratörer som måste driva en restaurang i realtid ofta en restaurang för att fatta snabba beslut.
Det finns så många rörliga komponenter som är involverade i den dagliga driften av en restaurang som sorterar de viktigaste sakerna att göra och att ta hand om dem kan vara en stor utmaning även till de bästa cheferna eller ägarna som förvaltar sin egen restaurang.
Så vad kan du göra för att hantera dina stora saker att göra dagligen och göra det konsekvent effektivt regelbundet varje dag du är öppen.
Tips om hur man hanterar en restaurang
Ett sätt för dig att se till att det du ser som restaurangägare och dina chefer och anställda inte ser är att överbrygga klyftan mellan dem är att omedelbart genomföra regelbunden, ofta användande av skräddarsydda checklistor som du skapar som alla måste Följ.
De hjälper dig att komma ihåg så att du inte glömmer, så länge som följer den checklista som du skapar varje dag i veckan, har du nu skapat ett system utan utrymme för misstag eftersom de alla ska avmarkeras när du utför varje uppgift.
Det hjälper dig genom att hålla dig på rätt spår konsekvent och effektivt på alla uppgifter som behöver bli gjort varje dag. De bättre checklistorna är mycket exakta och innehåller ett schema över vad som ska kontrolleras men när ska du kolla in det.
Comments
Post a Comment